• Wyświetl koszyk
  • Twój koszyk jest pusty!

  • Ulubiona strona
  • Twoja lista życzeń jest pusta.

Zapomniałem hasła

Lub połącz się z

Ogólnie 0   0
WiFi 30mp 4K / 30fps Kamera Obserwacyjna Aktualizacja Kamera Do Gier Bluetooth Z Aktywacją Ruchu Night Vision I AniołEm Wykrywania 120 ° Do Monitorowania Dzikiej Przyrody NA ZewnąTrz
5
Łatwe ustawienie. Funkcja Wi-Fi to fajna opcja, ale nie jest wymagana do korzystania z niej. Mogłem zobaczyć wszystkie moje zdjęcia bezpośrednio w telefonie bez wyjmowania kart itp. Mogłem wtedy wysłać zdjęcia, zapisać je lub usunąć. Karta pamięci trochę się przyzwyczai, aby wyjąć ją z aparatu, ale kiedy już to zrozumiesz, jest to łatwe. Robi świetnej jakości zdjęcia zarówno w nocy, jak iw dzień.
04.07.2021
WiFi 30mp 4K / 30fps Kamera Obserwacyjna Aktualizacja Kamera Do Gier Bluetooth Z Aktywacją Ruchu Night Vision I AniołEm Wykrywania 120 ° Do Monitorowania Dzikiej Przyrody NA ZewnąTrz
5
Naprawdę zadowolony z tego zakupu! Robi świetnej jakości zdjęcia!
30.06.2021
WiFi 30mp 4K / 30fps Kamera Obserwacyjna Aktualizacja Kamera Do Gier Bluetooth Z Aktywacją Ruchu Night Vision I AniołEm Wykrywania 120 ° Do Monitorowania Dzikiej Przyrody NA ZewnąTrz
4
Zaktualizowana recenzja 23.07.21 -Aplikacja została w końcu pobrana i używam aparatu od kilku tygodni. Podłączenie aparatu do iPhone'a jest uciążliwe i zwykle zajmuje 2-3 próby, ale działa po podłączeniu. Jakość obrazu jest świetna, ale lokalizacja gniazda karty SD jest uciążliwa podczas próby wyjęcia karty. Wciąż przeglądam ... Wstępna recenzja - To interesujące, również moja druga próba zakupu kamery szlakowej, która działa zgodnie z opisem. Po przeczytaniu recenzji postanowiłem spróbować tego. Załadowałem kartę SD, a następnie baterie, zeskanowałem kod QR i próbowałem pobrać aplikację, która ma ponad 4 lata (nie jestem pewien, dlaczego nie została zaktualizowana), jednak aplikacja nie pobierała się i nie instalowała, mimo że wydawała się próbować . Postanowiłem spróbować przejść do strony internetowej, która jest wymieniona w instrukcji, a strona internetowa nie zostanie załadowana. Smutny, Miałem wysokie oczekiwania, ale wierzę, że wszystko powinno działać po wyjęciu z pudełka, przynajmniej podstawy powinny. Być może zwracam ten przedmiot.
30.06.2021
WiFi 30mp 4K / 30fps Kamera Obserwacyjna Aktualizacja Kamera Do Gier Bluetooth Z Aktywacją Ruchu Night Vision I AniołEm Wykrywania 120 ° Do Monitorowania Dzikiej Przyrody NA ZewnąTrz
5
Moje wrażenie po otwarciu pudełka to świetna jakość wykonania. Posiada grubą plastikową osłonę chroniącą kamerę przed czynnikami zewnętrznymi. Jest kilka rzeczy, które można by poprawić. 1) Podłączanie aparatu do telefonu wymaga pewnej nauki. Mam iphone'a 12 i zajęło mi to kilka prób. Kiedy nauczyłem się, jak to zrobić, jest to pestka. 2) Aplikacja nie jest do końca jasna. Musiałem dokonać porównania między patrzeniem na aplikację a podręcznikiem, aby dowiedzieć się, jakie funkcje mają. Ale znowu, kiedy już to zorientowałem, jest to łatwe. Ten aparat ma mnóstwo funkcji i ustawień, w tym rozdzielczości, zdjęcia, serie zdjęć i wideo. Dołączyłem do aplikacji zdjęcie z przekazu na żywo. To bardzo jasne! Powoduje to uzyskanie bardzo wyraźnych zdjęć i może mieć bardzo wysoką rozdzielczość w zależności od ustawień. Najlepiej mieć kartę SD, aby nagrywać zrobione zdjęcia. Polecam również zaopatrzenie się w akumulatorki AA. Uwielbiam klarowność tego aparatu i myślę, że byłby doskonały również do ochrony domu.
26.06.2021
WiFi 30mp 4K / 30fps Kamera Obserwacyjna Aktualizacja Kamera Do Gier Bluetooth Z Aktywacją Ruchu Night Vision I AniołEm Wykrywania 120 ° Do Monitorowania Dzikiej Przyrody NA ZewnąTrz
4
Kupiłem to dla funkcji Wi-Fi i Bluetooth. Po pierwsze, nie ma możliwości Bluetooth. Przynajmniej nie mogłem znaleźć. Wi-Fi nie będzie działać, dopóki nie załadujesz ich aplikacji na telefonie. Co bym chętnie zrobił, ale kody QR w instrukcji nie działają. Kamera szlaku robi dobre zdjęcia. Ale jest to dostępne z tańszymi kamerami bez WiFi.Rev .. firma wysłała mi poprawiony kod QR, który dał mi ich aplikację. Poprosi o pozwolenie na lokalizację i zdjęcia. Jeśli zaprzeczysz któremukolwiek z nich. To nie zadziała. Najpierw łączysz się przez Bluetooth. Nazwa urządzenia to Sulon. Następnie połączy się z kamerą przez Wi-Fi. Po połączeniu zobaczysz podgląd na żywo. Kliknij opcję galerii, a wszystkie Twoje zdjęcia na karcie pojawią się za pomocą miniatury. Kliknij na zdjęcie, aby wyciągnąć pełne zdjęcie. Możesz także usunąć dowolne zdjęcia, których nie chcesz.
21.06.2021
WiFi 30mp 4K / 30fps Kamera Obserwacyjna Aktualizacja Kamera Do Gier Bluetooth Z Aktywacją Ruchu Night Vision I AniołEm Wykrywania 120 ° Do Monitorowania Dzikiej Przyrody NA ZewnąTrz
5
Aparat dotarł w ciągu 24 godzin od zamówienia, co jest świetne… główny powód, dla którego teraz zamawiam większość rzeczy w Amazon. Naprawdę łatwa konfiguracja, włóż pełnowymiarową kartę SD (brak w zestawie) i sformatuj ją. 64 GB to około 4 godziny 4K i tysiące nieruchomych obrazów. Będę używał aparatu, aby zobaczyć, co robią Fox na mojej działce, a także złapać wszystko, co węszy w ciemności. Zostawiłem to nagranie na około 1-2 godziny i udało się już złapać kilka dużych ptaków. Jakość obrazu jest bardzo dobra, lepsza niż oczekiwano. Wyjąłem kartę SD, włożyłem ją do telewizora i obejrzałem materiał. Ogólnie jestem zadowolony z jakości wykonania i łatwości użytkowania.
20.06.2021
WiFi 30mp 4K / 30fps Kamera Obserwacyjna Aktualizacja Kamera Do Gier Bluetooth Z Aktywacją Ruchu Night Vision I AniołEm Wykrywania 120 ° Do Monitorowania Dzikiej Przyrody NA ZewnąTrz
5
Kamera całkiem nieźle radzi sobie z wykrywaniem obiektów w dzień iw nocy. Kamera ma również dobrą rozdzielczość wideo do przeglądania nagranego materiału. Ustawiam kamerę na drzewach, żebym mógł śledzić dostawy, które przychodzą na mój ganek. Kamuflaż bardzo dobrze komponuje się z moimi dębami. Top Vision tworzy całkiem dobre produkty!
15.06.2021
WiFi 30mp 4K / 30fps Kamera Obserwacyjna Aktualizacja Kamera Do Gier Bluetooth Z Aktywacją Ruchu Night Vision I AniołEm Wykrywania 120 ° Do Monitorowania Dzikiej Przyrody NA ZewnąTrz
5
Mocna obudowa, dobre zatrzaski, wysokiej jakości gumowa uszczelka, mocna bateria IR zapewniająca bardzo dobre widzenie w nocy i inne niż zwykłe funkcje, na spodzie znajduje się złącze DC 6 V 2 amperów z gumową klapką odporną na warunki atmosferyczne. To samo w sobie jest funkcja, która pozwala na podłączenie tego urządzenia do panelu słonecznego/banku zasilania, dzięki czemu urządzenie można skonfigurować do pracy przez cały sezon, zamiast tego, na co pozwala wbudowany bank akumulatorów. Górny zatrzask ma również wbudowaną pętlę, która zapobiega pokrywę przed otwarciem bez uszkodzenia jednostki, jeśli zatrzask pętli jest zabezpieczony stalową linką. W ten sposób urządzenie może być zabezpieczone przed zabraniem lub wymianą karty SD. Gwintowane złącze statywu jest doskonałym rozwiązaniem w przypadku, gdy kamera musi być ustawiona na statywie, co pozwala na ustawienie kamery w miejscach, które nie mają naturalnego opcje załączników.To'
14.06.2021
WiFi 30mp 4K / 30fps Kamera Obserwacyjna Aktualizacja Kamera Do Gier Bluetooth Z Aktywacją Ruchu Night Vision I AniołEm Wykrywania 120 ° Do Monitorowania Dzikiej Przyrody NA ZewnąTrz
5
Nie mam tego aparatu bardzo długo, ale jestem pod wrażeniem. Bardzo solidne uczucie z doskonałą jakością wykonania. Wiele konfigurowalnych opcji konfiguracji. W zestawie zarówno pasek, jak i przykręcany osprzęt montażowy. Uwielbiam, że ma też standardowy gwintowany adapter do statywu wbudowany w obudowę. Dzięki temu mogę łatwo ustawić go poza przyczepą kempingową na mini statywie, aby dowiedzieć się, co czai się wokół nas każdej nocy w lesie. Bądź cierpliwy z połączeniem Wi-Fi, ponieważ wewnętrzne usługi aparatu zajmuje trochę czasu rozpocząć, a następnie zeskanować i zobaczyć urządzenie. Nie oczekuj też, że połączysz to z istniejącą siecią Wi-Fi, ponieważ nie znalazłem sposobu w konfiguracji urządzenia, aby nawiązać to połączenie. Może kiedyś aktualizacja oprogramowania, TopVision? Mam nadzieję, że tak. Nie mogę się doczekać intensywnego korzystania z tego aparatu w nadchodzącym,
13.06.2021
WiFi 30mp 4K / 30fps Kamera Obserwacyjna Aktualizacja Kamera Do Gier Bluetooth Z Aktywacją Ruchu Night Vision I AniołEm Wykrywania 120 ° Do Monitorowania Dzikiej Przyrody NA ZewnąTrz
5
Na moim strychu było zwierzę i nie mogłem powiedzieć, co to było, ani jak zdołało wejść. Mając nadzieję poznać i złapać zwierzę, zanim spowoduje ono większe szkody, zamówiłem tę kamerę Wifi Trail, ponieważ może być zasilana zwykłymi bateriami alkalicznymi AA i może robić zdjęcia / filmy noktowizyjne. Aparat jest dobrze zbudowany, aby chronić przed żywiołami. Potrzebuje 8 baterii AA (brak w zestawie). Po wyjęciu z pudełka, nawet przy domyślnych ustawieniach, rozdzielczość obrazu jest przyzwoita, czujniki reagują. Menu oferuje szeroki zakres dostosowań jakości obrazu i wideo. Musiałem skontaktować się z obsługą klienta, aby uzyskać bezpośredni link do pobrania aplikacji na Androida, ponieważ stara aplikacja zniknęła z Google Play. Hotspot Wi-Fi działa dobrze w zakresie 20-25 stóp. Zamieszczę zdjęcia zwierzęcia na strychu, jeśli jego obserwację zarejestruje kamera.
12.06.2021